Bedrijven

Prepaid betalen voor bedrijven

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om testen van te voren in te kopen voor hun werknemers. Zo werkt het:

  1. U bestelt hieronder het aantal testen dat uw bedrijf nodig heeft.
  2. Daarna ontvangt u van ons een unieke bedrijfscode voor het aantal bestelde testen.
  3. Uw medewerkers kunnen dan met uw unieke bedrijfscode, zonder betaling, met opgave van hun eigen gegevens een test inplannen op onze website.
  4. Van iedere boeking met uw code ontvangt u en uw medewerker direct na de boeking een bevestiging per e-mail.
  5. Hierdoor bent u in staat de boekingen te controleren en eventueel ongeoorloofd gebruik tegen te gaan.

Coronaproof Antigeentest Prepaid Amsterdam

De test geeft uw werknemer binnen 12 minuten duidelijkheid of hij/zij op dat moment geïnfecteerd is met het coronavirus. 

Coronaproof Antigeentest Prepaid Haarlem

De test geeft uw werknemer binnen 12 minuten duidelijkheid of hij/zij op dat moment geïnfecteerd is met het coronavirus. 

Hoe helpen wij uw organisatie Coronaproof maken?

We bespreken graag met u wat op basis van de huidige stand van de wetenschap de effectiefste oplossing is om uw organisatie uit te rusten tegen COVID-19. Met de Coronaproof antigeentest weet u binnen 12 minuten of uw medewerkers op dit moment geïnfecteerd zijn met het coronavirus. Daarnaast kunt u met behulp van de Coronaproof immuuntest de kennis opdoen of uw medewerkers het virus eerder gehad hebben.

Hoewel de wetenschap sterk in ontwikkeling is, wordt ervanuit gegaan dat mensen die het virus hebben gehad beschermd zijn tegen herinfectie. Het gebruik van de testen in uw organisatie bevordert vertrouwen en rust en stelt u in staat om de bedrijfsvoering zo veilig en efficiënt mogelijk in te richten. 

Wij verzorgen op afspraak de Coronaproof antigeentest en immuuntest op een door u gekozen locatie. Wij voeren de testen zelf uit of werken samen met uw bedrijfsgeneeskundige dienst. Als werkgever krijgt u inzicht in hoeveel van uw medewerkers geïnfecteerd zijn of zijn geweest. U maakt zelf afspraken met uw medewerkers over het delen van de testuitslag. 

Neem nu contact op voor het maken van een afspraak of meer informatie